Klanten

Hieronder vind u een kleine selectie van onze gewaardeerde klanten. Een kleine uitleg over de door ons verrichte werkzaamheden kunt u vinden wanneer u op het logo klikt.

Dit is slechts een greep uit onze klanten en werkzaamheden. Voor meer informatie over onze werkzaamheden of mogelijkheden kunt u gerust contact opnemen.

Cybermedia Television B.V.more_vert

Live (televisie)streaming via Peer-to-Peer netwerken. Streaming tegen een fractie van de bandbreedte kosten.

Werkzaamhedenclose

Onze klant Cybermedia Television B.V. (ook wel afgekort tot CYMTV) had een uitdaging liggen op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer.

CYMTV biedt aan haar klanten via een Peer-to-Peer systeem live televisie / streaming aan, dit met een besparing op de bandbreedte van wel 90%!

Voor deze klant beheren wij de infrastructuur en adviseren we in de uitrol van nieuwe systemen.

Foto Service Baronmore_vert

Foto Baron is gespecialiseerd in het ontwikkelen en het afdrukken van zowel analoge als digitale foto's. Foto Baron drukt uw film of digitale bestanden af met behulp van uiterst moderne afdrukmachines, bediend door operators met jarenlange ervaring.

Werkzaamhedenclose

Bij onze klant Foto Baron voeren wij uiteenlopende werkzaamheden uit. Dit varieert van advies omtrend social media kanalen, tot netwerk- en werkplekbeheer.

Netwerk infrastructuur is in kaart gebracht en verschillende systemen zijn door ons vervangen. Dit om de workflow efficienter te maken.

Daarnaast hebben wij een robuuste opslagoplossing gerealiseerd voor het opslaan en verwerken van beeldmateriaal met de hoogst mogelijke redundantie.

Fongermore_vert

Televisie via je internetlijn! Concept in ontwikkeling.

Werkzaamhedenclose

Over onze relatie Fronger kunnen we op dit moment nog weinig informatie prijs geven.

Het concept is in ontwikkeling, waar wij nauw bij betrokken zijn.

Beuker Hoveniersmore_vert

Tuinonderhoud en tuinaanleg in omgeving Assen.

Werkzaamhedenclose

Voor onze relatie Beuker Hoveniers verzorgen wij de online aanwezigheid. Dit betekend advies, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en onderhoud van de website.

Hoeve Loevesteinmore_vert

Hoeve Loevestein is omgebouwd tot een zorgboerderij met recreatiemogelijkheden. Er wordt o.a. dagbesteding aangeboden en achter de boerderij is een minicamping.

Werkzaamhedenclose

Bij Hoeve Loevestein in Donderen houdt ICT-EAGLE zich vooral bezig met het netwerkbeheer en werkplekbeheer. Zo is er bijvoorbeeld met een aantal accesspoints een dekkend netwerk voor de hele boerderij én camping gerealiseerd.