Over ons

ICT-EAGLE is opgericht in 2011, sinds die tijd doen wij onze uiterste best samen met klanten tot goede oplossingen te komen. Het is voor ons belangrijk elke klant tevreden te stellen en daarbij zo efficient mogelijk samen te werken. Korte lijnen van contact, persoonlijk contact.

We zijn een kleine onderneming gevestigd in Assen, maar opereren door geheel Nederland, tegen uitstekende (flexibele)tarieven! Of het nu gaat om een installatie op locatie of een training voor het gebruik van systemen, we komen graag naar uw locatie.

Uit een webdevelopment kant zijn wij ontstaan. Maar door vraag van onze klanten naar meer diversiteit in ons aanbod hebben wij ons uitgebreid naar een breed scala van diensten. Zo bieden wij nu alles aan van VoIP telefonie, tot webhosting, tot maatwerkapplicaties.

Ons dienstenaanbod is dus afgelopen jaren flink gegroeid, in diversiteit maar ook in specialismen. Van website onderhoud tot het opzetten en onderhouden van infrastructuur voor websites met 100-duizenden bezoekers per maand. Van trage website naar snelle website, van onvindbaar tot bovenaan in Google.

Ons doel is om u en uw onderneming zo persoonlijk mogelijk bij te staan in al uw online uitingen en benodigdheden. Neem contact op voor eventuele vragen.

Milieubewust ondernemen

Het belang van milieubewust ondernemen is in deze tijd wel bekend. Daarom doen wij er ook niet ten onder. Meegaan met de tijd en milieubewustzijn is een must voor ons.

Ons vervoer is groen(er) en we pogen om groenere alternatieven te kiezen wanneer deze toepasselijk zijn.

Innovatief

Innovatief zijn binnen de ICT is een belangrijke factor voor de toekomst. Bleeding-edge technieken toepassen, bij de tijd zijn is essentieel in sommige ondernemingen. Hiervoor zijn wij prima uitgerust. Wij denken outside-the-box om uw onderneming toepasselijk te kunnen ondersteunen. We hebben partnerships met verschillende partijen om voor ons effectief handelen mogelijk te maken.

Zo zijn wij al enkele jaren geleden over gegaan op IPv6, worden al onze diensten gehost op eigen servers die compleet gereed zijn voor de nieuwste technieken.