VoIP telefooncentrales

VoIP telefoniecentrales. Voice Over IP telefonie centrales; dit zijn telefooncentrales die bij u op locatie geplaatst kunnen worden.
Uw eigen telefooncentrale op locatie.

Dit geeft u en uw organisatie veel flexibiliteit. Een extra gebruiker? Een medewerker die een middag vanaf huis werkt? Geen probleem!

Met de handige Call-Flow-Editor kunt u ook zélf de routering van uw inkomende gesprekken beheren. Gemakkelijk via de webinterface.

Uw eigen telefoon centrale kunt u gemakkelijk koppelen met één van de VoIP aanbieders, of wij kunnen dit geheel voor u regelen.

Ook is het mogelijk om deze telefooncentrale extern te hosten. In dit geval is uw centrale bereikbaar vanaf overal ter wereld!

Telefooncentrale uitproberen? Of andere vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Askozia

Onze VoIP centrales worden geproduceerd door de Duitse firma Askozia. Hiermee hebben wij al een jarenlange samenwerking als partner. De software is gemakkelijk in gebruik en betrouwbaar!

Askozia is een betrouwbare partner gebleken op het gebied van de IP-PBX (telefooncentrales). Askozia is al sinds 2007 in ontwikkeling en vanaf 2010 commercieel beschikbaar, één van de redenen waarom wij kiezen voor Askozia telefooncentrales.

Zowel fysiek als softwarematig kunnen wij uw telefooncentrale leveren, inrichten en onderhouden.